AVEC GROUP / Hyvän kuvan merkki

Avec Group - 30 vuotta broadcast järjestelmien toimituksia

Vuonna 1986 perustettu Avec Green Oy (alkuperäinen Jai Oy, mikä siirtyi 100% Kimmo V Saarisen omistukseen 2002. Kauppaehtoihin kuului tuolloin nimen muuttaminen Y-tunnuksen säilyessä) on audio-visuaalisen ja broadcast-alan maahantuonti- ja markkinointiyritys.

Avec Group / Broadcast liiketoimintaan kuuluu lisäksi baltialainen osakkuusyhtiö, Avec Est Oü (Viro), toimien myös Latviassa ja Liettuassa 20 vuoden kokemuksella.

Vahvuuksiamme ovat 40 vuoden kokemus broadcast -tekniikasta, vakaa taloudellinen pohja sekä johtavat laitetoimittajat. Edustamamme ammattituotteet kattavat laajan sovellusalueen studiokameroista kuva- ja äänisignaalin käsittelyyn, tarkkailuun, siirtoon, reitittämiseen ja tallennukseen liittyen. Vahvuutemme on sekä SD-SDI / HD-SDI / 4K että RF-tekniikassa. Toimituksemme ovat kattaneet muun muassa ulkolähetysautoja ja TV-lähettimiä; niis Suomessa kuin Baltiassa.

AvecGroup'in asiakaskunta koostuu maan johtavista ja tunnetuista broadcast- ja kaapelialan tv-toimijoista, tuotantoyhtiöistä, jälkikäsittelyyn eritoistuneista yhtiöistä sekä ohjelmien siirtoverkkoja ylläpitävistä tahoista sekä teleoperaattoreista. Lisäksi audio-visuaalisella puolella yrityksen asiakkaina on informaatiotekniikkaa käyttäviä yrityksiä, kouluja, museoita sekä muita julkishallinnon organisaatioita.

Päämiehiimme lukeutuu useita johtavia valmistajia SUomessa kuten Axon, DCA Digimetrics, Hitachi Kokusai, Media-Power, PureLink, XOR-Media, ja Tamuz.. Näiden lisäksi Avec Est Oü toimittaa lukuisia muitakin broadcast-ja IP-teknologian tuotteita. (klikkaa oikeassa ylälaidassa Eestin lippua).


Broadcast toimintamme rinnalle tuli vuonna 2016 AvecCasas uutena liiketoiminta-alueena eli Konsultointipalvelun Portugali kiinteistömarkkinoille JA talovuokraus ! Klikkaa ja katso tähän liittyvää palveluamme yläpalkista kohdasta: Portugal>vuokraa talo/house for renting 

Siirry sivun alkuun
 
AV-infojärjestelmät >> www.realvision.fi